چاپ کتاب تصنیف «عملکرد بتن و اعضای بتنی» توسط آقای دکتر مهدی نعمت زاده

بتن یکی از مهم‌ترین مواد در صنعت ساخت وساز به حساب می‌آید. امروزه بتن به‌ طورگسترده‌ای در ساخت بسیاری از ساختمان‌های مسکونی و اداری، ساختمان‌های صنعتی، سازه‌های بلندمرتبه، پل‌ها، سازه‌های هیدرولیکی و... به‌کار گرفته می‌شود. ایمنی این سازه‌ها چه در زمان ساخت و چه در زمان سرویس دهی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و آتش‌سوزی از مهم‌ترین رخدادهایی است که می‌تواند ایمنی آنها را تهدید کند. تنزل خصوصیات بتن در دماهای بالا امری اجتناب‌ناپذیر است و در اکثر بتن‌های متداول مشاهده می‌شود به‌ طوری که پس از خنک شدن بتنِ قرارگرفته در معرض حرارت و رسیدن آن به دمای محیط، خصوصیات مکانیکی بتن به مقادیر اولیه خود باز نمی‌گردد. کتاب تصنیف حاضر با بررسی خصوصیات مکانیکی پسماند و ارزیابی‌های پس حرارتی بتن به عنوان مرجعی جامع می‌تواند اطلاعات مناسبی را در اختیار دانشجویان، مهندسان و متخصصان طراحی سازه و اساتید محترم دانشگاه قرار دهد. کتاب حاضر در 6 فصل تدوین و تنظیم گردیده است. لازم به ذکر است که در انتهای هر فصل به‌منظور تشریح کاربردی مطالب و فهم بیشتر دانشجویان، مثال‌های متعددی ارائه و حل شده است.