کتاب انتشارات دانشگاه مازندران به عنوان کتاب برگزیده سال استان انتخاب شد.

بر اساس اعلام اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

کتاب عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، اثر برگزیده نخستین دوره جایزه کتاب سال مازندران شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، کتاب اسطوره‌ها و نمادهای آیینی در نگاره‌های سقا نفارهای ایرانی مازندران، اثر دکتر مصطفی رستمی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به‌عنوان اثر برگزیده نخستین دوره جایزه کتاب سال مازندران انتخاب شد.

بر اساس این گزارش، نخستین دوره کتاب سال مازندران به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با مشارکت موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در راستای بهره‌گیری هرچه بیشتر جامعه از اندیشه‌ها، آموخته‌ها و نیز تجلیل و ارج ‌نهادن به کوشش‌های ناشران، نویسندگان، مترجمان و مصححان مازندرانی و نیز ناشران و نویسندگانی که آثاری با موضوع  مازندران دارند، برگزار و از مولفان و ناشران آثار برگزیده ارسالی به دبیرخانه تجلیل شد.

یادآور می‌شود: مراسم اختتامیه نخستین جشنواره کتاب سال مازندران و رونمایی از 6 اثر پژوهشی در حوزه فرهنگ مازندران که قرار بود در مهرماه 1399 برگزار شود، به دلیل شرایط کرونایی و عدم امکان برگزاری مراسم، در 29 آبان 1400 در آمل برگزار شد.

.